Please Enable JavaScript!
Mohon Aktifkan Javascript![ Enable JavaScript ]

FL STUDİO MOBİLE V3.1.19B FULL APK – TAM SÜRÜM


FL Studio Mobile v3.1.19b FULL APK, müzik düzenleme ve ses işleriyle uğraşmayı seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Image-Line firmasının üstlendiği Android platformunun popüler uygulamalarından birisidir. Kullanımı alanı olarak cihazınızda bulunan ses dosyalarına tamamen hükmetmenizi sağlayacak, ekstra düzenlemeler, birleştirmeler ve efektler vererek kulağa daha hoş gelmesini sağlayacaktır. FL Studio Mobile kullanıcısına ücretli olarak sunulduğu için FULL APK yani TAM SÜRÜM olarak ekleme gereksinimi duydum bu sayede Android cihazınızı kaliteli bir müzik kutusuna dönüştürebilirsiniz. Yüzlerce efekt, hazır kayıtlar, kitler ve dahası parmaklarınızın ucunda olacaktır. Kullanımı biraz zordur o yüzden bu tip işlere ilgisi olan hocalarımın indirmelerini öneriyorum. FL Studio Mobile Play Store’da 48.99TL’dir, 10.000’den fazla indirilmiştir.

KURULUMU

FL Studio Mobile v3.1.19b OBB dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.imageline.FLM” ve android/obb klasörüne atalım. (obb dosyası yoksa siz oluşturun)
FL Studio Mobile v3.1.19b FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve uygulamaya giriş yapalım.
UYARI : uygulamanın kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA konu içinden indirmeniz gerekiyor aksi halde uygulama açılmayabilir.
<<MAMORİAL WEB TASARIM>>

Yorumlar