Please Enable JavaScript!
Mohon Aktifkan Javascript![ Enable JavaScript ]

En Iyi Ses Değiştirme Programı (MorphVOX Full Sürüm)


Hiç bazen bir insan trollemek istediniz mi? Bence kesin istemişsinizdir  Eğer erkekseniz kız sesiyle bunu yapmak istemiştiniz Eğer kızsınız erkek sesiyle bunu yapmak istemiştiniz Hayalinizi gerçekleştirelim mi Ne dersiniz? indireceğiniz program ses değiştirme programları arasında en profesyonel programdır diğer vakitlerini kafa tutmuş ve bir sıraya yerleşmiştir internet üzerinden farklı ayarlarına bakabilirsiniz. programın içerisinde standart olarak kız sesi, erkek sesi( zaten erkeksiniz kalınlaştırmaya yarayacaktır),Çocuk sesi( sesi inceltmek için kullanılır),Robot sesi, yaşlı teyze sesi bulunmakta. bunlar size yetmeyeceğini düşünüyorsanız  (http://mamorial.blogspot.com.tr/) daha farklı ses çeşitlerini indirebilirsiniz.


bu programı kullanarak skype üzerinden TeamSpeak üzerinden Facebook arama üzerinden ve daha birçok iletişimProgramında kullanabilirsiniz. bu ses değiştirme programı sesinizi canlı olarak değiştirmektedir kurulumuna geçecek olursak:

Lara arşivinin içinde yer alan MorphVOXPro4_Install-1  dosyasını açın buradaki kurulumu basittir bu kurulum bittikten sonra açılan programı kapatın Masa üstünde oluşan MorphVOX adlı kısayola Sağ tık yapıp dosya konumunu aç diyin açtıktan sonra indirmiş olduğunuz RAR arşivin içerisinde yer alan Crack klasörünü açın Klasörün içersinde ki SBS.dll  adlı dosyayı MorphVOX Dosya konumunun içine atın. işlem bu kadar bunları yaptıktan sonra masa üstünde oluşan MorphVOX  kısa yolunu açın ve programı gönül rahatlığı ile kullanın iyi trollemeler 😉

kullanımını bilmiyorsanız sizin için bir videomuz var bunu izlemenizi tavsiye ediyoruz.



ŞİFRE:>>> menzil

Yorumlar