Please Enable JavaScript!
Mohon Aktifkan Javascript![ Enable JavaScript ]

WHATSAPP NUMARASI ALMA

ine Bomba Gibi Bir Konu İle Karşınızdayım. Uzun Zamandır Paylaşımlara Ara Vermiştik Artık Son Sürat    Devam Ediyoruz. Bugünkü Konumuz Çoğu Kişinin İstediği Ama Yapamadığı WhatsApp Sahte Numara  Kullanma. Peki Bu Olay Nedir Nasıl Yapılır ? İşte Cevabı ;

Whatsapp’da Bazı Kişiler Numaralarını Saklamak Başka Bir Boyutta Sohbet Etmek Ve Çeşitli Sebeplerden Dolayı Sahte Numara İle Whatsapp Kullanır. Bu Genelde Çoğu Kişinin Kullandığı +1 Uzantılı Numaralardır. Ama Bugün Belçika, Hollanda, Ve Birleşik Krallık Gibi Ülkeler Üzerinden Sahte Numara Almayı Öğreticem.
İlk Önce Vereceğim Linkten Uygulamayı İndiriyoruz. Daha Sonra Uygulamayı Telefonumuza Kuruyoruz. Numara Alabilmek İçin 100 Krediye İhtiyacımız Olacak. Bu Kredileri Ücretsiz Kredi Kazandan Videolar İzleyerek Reklamlara Tıklayarak Ve Bazı Uygulamaları İndirerek  Elde Edebilirsiniz. Ama Benim Size Önerim Arkadaşlarınıza Önerip Kurmalarını İstemeniz. Bu Sayede Kişi Başından 20 Kredi Elde Edebilir, Numaranızı Daha Hızlı Elde Edebilirsiniz.
100 Krediyi Tamamladınız Ve Artık Numara Almaya Hazırsınız Numaranızı Alt  Menüden Daha Fazla Seçeneğine Tıklayıp Numara Al Bölümüne Tıklayın. Sizden Numara Almak İstediğiniz Ülkeyi Seçmeniz İstenecek. Ülkeyi Seçip Hoşunuza Giden Herhangi Bir Noyu Seçmeniz Durumunda Numara Artık Sizin Olacak.
Peki, Bu Numarayı Whatsapp’da Nasıl Kullanacaksınız ? Numarayı Aldıktan Sonra Whatsapp Ayarlarına Girip Hesaptan Numara Değiştir Bölümüne Tıklayın Eski Numaranızı Yazıp Altına Uzantısıyla Beraber Yeni Numaranızı Yazın. Devam Deyin. Sms İle Doğrulayamazsanız Beni Ara Seçeneğine Tıklayın . Kodu Not Alıp Whatsapp’a Yazın Artık Kullanmaya Hazırsınız.

UYGULAMAYI İNDİRMEK İÇİN TIKLA

Yorumlar

  1. Whatsapp’da Sahte Konum Atma – Nasıl Yapılır?
    İlk piyasaya çıktığı yıllarda yalnızca mesajlaşma uygulaması olarak kullanılan whatsApp uygulaması, sunduğu imkânların dışına çıkmayı başarmış ve sürekli olarak yeni özellikler eklenerek, farklı amaçlar içinde kullanılabilir hale gelmiştir. Son yıllarda grup paylaşımları ve sesli konuşma özelliği mümkün whatsApp uygulamasında, yakın bir tarihten itibaren konum paylaşma özelliği de kullanılmaya başlanmıştır.
    https://www.dogushan.com/whatsappda-sahte-konum-atma-nasil-yapilir/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder