Please Enable JavaScript!
Mohon Aktifkan Javascript![ Enable JavaScript ]

İNSTAGRAM MOBİL BEGENİ BOTU

Pek Bilinmeyen Bir Konu İle Karşınızdayım. Genelde Hesabını Kasmak İsteyenlerin Kullandığı Beğeni Botu Mobildede Mevcuttur. Bilgisayar Üzerinden Nasıl Yapacağınızı Aylar Öncesindeki Konularımız Arasında Bulabilirsiniz.
KURULUM:
İlk Önce Aşağıda Vereceğim Linklerden Follower Assistant’ı İndirin Daha Sonra İkinci Olarak Vereceğim Lucky Patcheri Yükleyin. Uygulamanın İçinden Follower Assistantı Bulup Üzerine Tıklayın Yama Menüsünü Aç Deyin. Düzenlenmiş Apk Oluştur Deyin Daha Sonra 4. Sırada Olan Uygulamaiçi ve  LVL emülasyon destekli apk ‘ye Tıklayın.
Açılan Sayfada Bir Şeyi Değiştirmeden Yeniden Oluştur. Deyin Biraz Uzun Sürer Ama Bekleyin . Bittikten Sonra Git Butonuna Basın Apk’nin Oluştuğu Sayfaya Yönlendirecek Apk Üzerine Tıklayıp Kaldır Yükle Seçeneğine Basın.
Yüklendikten Sonra Uygulamaya Girip Hesabınıza Giriş Yapın  Uygulama Güvenlidir. Hesabınıza Hiçbir Şekilde Bir Zarar Vermez. Giriş Yaparken Null Diye Bi  Hata Alırsanız Hesabınızı Doğrulayın Sonra Tekrar Giriş Yapmayı Deneyin.
Daha Sonra Hesabınıza Uygulama Üzerinden Hesabınıza Giriş Yaptıktan Sonra Alt Kısımda Bulunan Motor İşaretine Basın Auto Like Meen Feed Kısmının Yanında Bulunan Anahtar İşaretine Basın. Satın Almaları Elle Kaydet Kutucuğunu İşaretleyip Tamam Deyin Hesabınız Bota Alınmış Olacaktır. İyi Kullanımlar.

İNDİRME LİNKLERİ:
FOLLOWER ASSISTANT: İNDİR
LUCKY PATCHER: İNDİR

Yorumlar